Spansk 2 eksamen | Høst 2020

Her kan du se Studienetts oppgavehjelp til skriftlig eksamen i Spansk 2 fra våren 2018. Eksamen ble avholdt den 18. november 2020 og handlet om å være på utveksling og å prøve å bo i et annet land. Du kan bruke eksempelbesvarelsen vår som inspirasjon og hjelp når du skal lese til eksamen, eller hvis du har en innlevering i løpet av skoleåret.

Her gir vi deg eksempler på gode besvarelser av alle oppgavene i settet.

Oppgave 1 er en kort oppgave hvor du blir fortalt at du skal bo hos en fremmed familie i et annet land i et år, og du skal svare på hva du tror du kommer til å lære i løpet av det året. 

Oppgave 2 handler om en tekst som forteller om et utvekslingsprogram i Valencia, hvor forskjellige unge mennesker forteller om sine opplevelser med å være i Spania og snakke spansk. Du skal svare på noen spørsmål til teksten på norsk.

oppgave 3 skal du lage et program på spansk til noen utvekslingsstudenter som kommer til Norge.

Til slutt skal du besvare oppgave 4, hvor du skal velge enten oppgave a, b eller c, som besvares på spansk. Spørsmålene handler primært om opplevelsene ved å bo i et annet land. 

Utdrag fra oppgave 3

Eksempel på besvarelse

I denne deloppgaven må du være oppmerksom på at vi har valgt å skrive ca. 275 ord i vår besvarelse. Vi har inkludert opplysningene fra oppgaveformuleringen i vår sammenhengende tekst (vi har altså ikke laget en programoversikt i punktform på spansk, slik de har gjort på norsk). Spør læreren din hvis du er i tvil om hva du må ha med i din besvarelse. 

¡Hola a todos los participantes del intercambio!

Aquí les presento el programa de vuestros cuatro primeros días aquí en Kristiansand. Tengo muchas ganas de conoceros, y sé que será una experiencia muy instructiva y divertida para todos.

El lunes 26 de abril llegaréis al aeropuerto en Kristiansand, y entonces os vamos a acompañar a las casas de las familias anfitrionas. Allí tendréis un momento para descansar y conocer a las familias. 

...

Teksten som vises ovenfor er bare et utdrag. Kun medlemmer kan se hele innholdet.

Få tilgang til hele nettboken.

Som medlem av Studienett.no får du tilgang til alt innholdet.

Kjøp medlemskap nå

Allerede medlem? Logg inn

Spansk 2 eksamen | Høst 2020

[1]
Brukernes anmeldelser
  • 13.05.2023
    Skrevet av Elev på Vg2