[50]

Roman­analyse

Med denne romananalyse-oppskriften fra Studienett lærer du deg hvordan du analyserer romaner på en god måte. Oppskriften hjelper deg med å bestemme hvilke elementer det er viktig å vektlegge i en bokanalyse eller bokrapport og hvordan du bør skrive analysen av romanen for best mulig oppsett. 

Oppskriften er en utprøvet modell for hvordan man kan analysere romaner. 

Oppskriften passer for elever på Vgs som skal skrive bokanalyse. Den beskriver hvordan du skal bygge opp en romananalyse og tar for seg alle elementene som er viktig å ha med i en analyse av roman, fra start til slutt. Oppskriften vil veilede deg gjennom hele skriveprosessen eller gi deg hjelp med de delene du synes er vanskelig i en bokrapport.

Teksten som vises ovenfor er bare et utdrag. Kun medlemmer kan se hele innholdet.

Få tilgang til hele nettboken.

Som medlem av Studienett.no får du tilgang til alt innholdet.

Kjøp medlemskap nå

Allerede medlem? Logg inn

Romananalyse | Oppskrift

[50]
Brukernes anmeldelser
 • 07.01.2010
  En meget detaljert, ren og enkel beskrivelse av hvordan man skal analysere en roman. Lettleselig, fattelig og omfattende. Anbefales.
 • 01.10.2016
  Skrevet av Elev på Vg3
  For oppstykket og delt. Det er tydelig lagt mer vekt på å tjene penger på abonnenter enn å lage et brukervennlig produkt. Jeg er ikke fornøyd med denne i det hele tatt. Det eneste positive - som også gjør at det er to stjerner i min anmeldelse, og ikke én - er at det som faktisk står, er nyttig. Anbefales IKKE. Finn heller en annen kilde.
 • 01.05.2016
  Skrevet av Elev på Vg3
 • 05.04.2016
  Skrevet av Elev på Vg3