Om Studienett

Studienett.no er en digital læringsplattform til norske elever. Vi utgir veiledninger, fagkompendier, analysemodeller og andre hjelpeverktøy til en lang rekke fag på VGS.

Vi vet hvordan det er å gå på videregående. Å kjempe med innleveringer, eksamen og alt det andre som er viktig. Vi vet at ikke alle skjønner poenget med engelsk essay første gang i timen. Vi vet at en del ikke kan få hjelp av foreldre eller eldre søsken når norsk-innleveringen er vanskelig. Vi vet at mange føler seg helt alene i verden med fordypningsoppgaven. 

Hos Studienett.no er vi her for å hjelpe deg – akkurat deg! Vi står til rådighet for deg i de fleste fag, akkurat når du trenger det. Og vi er lett tilgjengelige hele veien, fra du starter på Vg1, og til du står med vitnemålet i hånda.

Vi bor nemlig online – også på mobilen. Vi er din personlige læringsplattform. Et univers av fagkompendier, analysemodeller, veiledninger og oppgavehjelpere som er skreddersydd til deg.

Vi hjelper deg med å nå lenger enn bare å kunne stoffet utenat og klare innleveringen. Vårt mål er at du skal forstå det du leser, og at du skal lære å løse oppgaven. Derfor utarbeider vi alltid materialet etter våre fire grunnprinsipper. Vårt materiale:

  1. gir korrekt og presis veiledning som understøtter læringen din.
  2. har en logisk struktur, så du enten kan lese dem fra A-Z, eller finne hjelp til nøyaktig det du har problem med.
  3. er skrevet med et enkelt og klart språk.
  4. inneholder mange praktiske eksempler.

Vi er dyktige, høyt utdannede fagfolk som kan forklare stoffet på en måte som gir mening for deg.

Hos Studienett.no er vår viktigste oppgave å lage nettbasert leksehjelp som gjør en forskjell for deg. Vi er til for at du skal klare deg godt gjennom vgs.

Plagiat og juks

Vi er til for å hjelpe deg med å lære, ikke for å hjelpe deg med å jukse. Jeg er lærer, kan jeg få gratis tilgang til Studienett? Ja!

Kontakt

Studienett Kundeservice.

Studienett.no er utgitt av Better Students ApS.

Better Students ApS
Søren Frichs Vej 42P
8230 Åbyhøj
Danmark
CVR. 31482933

Du kan lese mer om Better Students på denne side: https://betterstudents.com.