Familien

Dopplers familie fremstilles som flate karakterer

Doppler har en liten kjernefamilie, hvor han og konen har fått to barn. Nora er 16 år og går på videregående, mens Gregus er 4 år og går i barnehage. Konens alder hører vi ikke noe om, på samme måte som at vi ikke får vite noe om jobben hennes, kun at har hun et arbeid. Men vi kan anta at hun er jevnaldrende med Doppler, altså omkring 35-40 år. 

Familiemedlemmene fremstilles som flate karakterer. Vi ser dem gjennom enkelte handlinger og replikker, hvor vi ikke får noen innsikt i deres psykologiske dybde, forhistorie eller utvikling. 

Dopplers kone ønsker seg et normalt familieliv

Sett utenfra utviser Dopplers kone stor omsorg og kjærlighet for ham. Når han kommer hjem etter sykkeluhellet, hører vi at hun forbinder sårene hans. Senere aksepterer hun umiddelbart at han har behov for tid alene. Doppler mener imidlertid ikke at hun for alvor forstår hvorfor han har behov for å være i skogen. Vi hører om hvordan hun jevnlig oppsøker ham i skogen. Doppler mener at hun lengter etter hans store penis, og setter egentlig ikke pris på besøkene: 

Jeg skulle ønske jeg hadde et mindre kjønnsorgan. Et kjønnsorgan som min kone ikke lengtet etter. Et bitte lite og kraftløst organ som hun kunne klare seg uten. (s. 33)

Hvis vi så...

Teksten som vises ovenfor er bare et utdrag. Kun medlemmer kan se hele innholdet.

Få tilgang til hele nettboken.

Som medlem av Studienett.no får du tilgang til alt innholdet.

Kjøp medlemskap nå

Allerede medlem? Logg inn