Formål, avsender og målgruppe

Her ser vi på tekstens formål, avsender og målgruppe.

Formålet med annonsen

Annonsen «Arv og miljø» har som formål å tiltrekke nye medarbeidere. Den gir ikke informasjon om spesifikke jobber, men oppfordrer interesserte til å undersøke mulighetene på SINTEFs hjemmeside. Reklameannonsen er likevel tydelig rettet mot søkere med utdannelse innenfor naturvitenskap eller teknologi. Dette sees på bildet og fremstår også i tekstens beskrivelse av virksomheten. Samtidig fungerer annonsen som en mer generell reklame for SINTEF og virksomhetens verdigrunnlag.

Avsender

Avsenderen er virksomheten SINTEF Industri, som er en del av det norske konsernet SINTEF. Konsernet påtar seg oppdragsvirksomhet mot betaling og hjelper store bedrifter og staten med rådgivning og forskning innenfor en lang rekke vitenskapelige og teknologiske områder.

SINTEF er en virksomhetstype som ansetter mange høyt spesialiserte og høyt utdannede medarbeidere med naturvitenskapelig eller teknologisk bakgrunn. Annonsen skiller seg ut fra mange andre stillingsannonser ved ikke å omtale en spesifikk stilling, men i stedet oppfordre til at m...

Teksten som vises ovenfor er bare et utdrag. Kun medlemmer kan se hele innholdet.

Få tilgang til hele nettboken.

Som medlem av Studienett.no får du tilgang til alt innholdet.

Kjøp medlemskap nå

Allerede medlem? Logg inn