Startsprosjekt i Markedsføring - Boba Tea

Oppgaven er kvalitetssikret av redaksjonen på Studienett.no
  • Vgs - Studieforberedende Vg2
  • Markedsføring og ledelse 1
  • 5
  • 18
  • 3322
  • PDF

SWOT-analyse: Startsprosjekt i Markedsføring - Boba Tea

Oppgave i markedsføring og ledelse med analyse og undersøkelse rundt en ny kafe: Boba Tea.

Innhold

Introduksjon s. 3

SWOT-analyse s. 4

Logo, brevhode og visittkort s. 5

Markedsundersøkelse s. 7

Analyse av markedsundersøkelsen s. 9

Analyse av en av konkurrentene s. 14

Reklame – helsides annonse s. 16

Evaluering s. 18

Utdrag

"Introduksjon:
Jeg har bestemt meg for å starte en bubble tea-kafé. Denne kafeen heter Boba Tea og den selger en type drikke som i utgangspunktet består av kald te, melk og gelékuler.

Drikken er kjent som ”bubble tea” verden over, men den er fortsatt ikke så kjent i Norge. Grunnen til at jeg vil selge denne drikken, er fordi at jeg vil gjøre den kjent i Norge sånn som i andre land, der denne drikken har hatt sitt gjennombrudd.

Målgruppen for produktet er for alle tørste mennesker som har lyst på noe nytt og forfriskende i hverdagen, uansett om du er barn eller voksen. Grunnen til at målgruppen er så bredt er fordi innenfor dette produktet, kan forbrukeren selv bestemme hvilke smak som passer til en selv.

Men hovedmålgruppen er barn og ungdommer, siden produktet er populært blant dem.

Bubble tea-kafeen ligger på Fyrstikktorget på Helsfyr. Grunnen til at jeg valgte det området, er fordi at det alltid er mange mennesker der, enten på vei til jobben/skolen eller på vei hjem fra jobben/skolen.

Det vil alltid finnes folk som enten trenger noe godt og forfriskende for å kvikke seg opp om morgenen, eller for å kjøle seg ned etter en varm og slitsom arbeidsdag.

Konkurrentene som jeg har på Helsfyr er Narvesen, Rema 1000, Kiwi og Baker Hansen. Min største konkurrent er nok mest sannsynlig Baker Hansen. Grunnen til det er fordi de også er en kafé som min bedrift.

Men jeg tror at bedriften min kommer fortsatt til å tiltrekke seg kunder fordi bubble tea i seg selv har et godt rykte fra før av. Bedriften skal sørge for at ryktet blir utvidet på Helsfyr og i Oslo generelt."... Kjøp tilgang for å lese mer

Startsprosjekt i Markedsføring - Boba Tea

[0]
Ingen brukeranmeldelser ennå.

Brukere som har lastet ned Startsprosjekt i Markedsføring - Boba Tea, har også lastet ned