Ja til søndagsåpent | Argumenterende tekst

Oppgaven er kvalitetssikret av redaksjonen på Studienett.no

Ja til søndagsåpent | Argumenterende tekst

Argumenterende tekst for søndagsåpne butikker i Norge. Det legges frem flere argumenter som støtter dette kravet, inkludert at det er positivt for forhandlerne å handle hva de vil, når de vil, og at søndagsåpne butikker vil føre til flere arbeidsplasser.

Lærers kommentar

En grei avslutning. Den er kanskje litt kort, her kunne du gjerne oppsummert hovedargumentene dine veldig kort før konklusjonen presenteres.

Alt i alt så synes jeg du skriver godt. Som jeg nevnte for deg i timen, så tror jeg det hadde vært greit å kutte ned antall argumenter litt, kanskje bare fokusere på tre eller fire stykker og heller brukt litt mer plass på å forklare dem. På den måten for argumentene mer fokus, og de beste argumentene dine får mye plass. Nå blir de litt usynlige fordi det er så mange av dem. Men rent bortsett fra det, så synes jeg at du skriver godt, og håper at du fortsetter med det.

Utdrag

At det er butikker som vil tape på å holde åpent på søndager er noe man ikke må se bort ifra. Men da må man huske at man åpner for muligheten for at butikker kan ha det åpent på søndager, ikke gjøre det en plikt å ha det åpent. Markedet vil selv finne ut og regulere hvilken butikker som trenger å ha det åpent eller ikke.

Søndag er i dag ansett som en hviledag grunnet kristendommen. At en kristen hviledag skal føre til at alle butikker i en sekulær stat skal holde stengt, er uakseptabelt. Norge er ikke lenger et kristent land og det er på tide at vi handler som en sekulær stat. I 2012 skilte stat og kirken sine veier og i 2015 er det på tide at vi avlegger en gammeldags kristen hviledag... Kjøp tilgang for å lese mer

Ja til søndagsåpent | Argumenterende tekst

[0]
Ingen brukeranmeldelser ennå.