Reklameanalyse | "Bønder i byen" Felleskjøpet

Oppgaven er kvalitetssikret av redaksjonen på Studienett.no

Reklameanalyse | "Bønder i byen" Felleskjøpet

Oppgaven inneholder svar på spørsmål om tv-serien "The Wire", samt en reklameanalyse på reklamefilmen til Felleskjøpet "Bønder i byen".

Reklameanalysen ser på virkemidlene i filmen.

Lærers kommentar

Medieanalyse
Del 1
Du har fått med deg det viktige i det Lavik trekker fram, og har skjønt poenget med medieanalyse.
Del 2
Utfyllende analyse som har med det meste. Du er konkret og trekker det inn i analysen din. Du vurderer også filmfortellerelementer godt. Jobb gjerne med framstillingen din slik at språket flyter litt bedre - da er det lettere å følge resonnementene dine.

Elevens kommentar

Bedre språkflyt

Utdrag

Denne reklamefilmen er rettet mot oss fra byen, vi pysene som ikke helt vet hva vi driver med. Dette er en reklamefilm fra bøndene og at de representerer felleskjøpet, en butikk man finner over hele Norge. Det er blitt brukt flere virkemidler for å få frem deres budskap, og som jeg nå skal analysere.
Budskapet er først og fremst; kjøp produktet vårt! MEN det ligger også et skjult budskap i denne reklamefilmen; vi er der for å støtte deg, uansett hvilken person du er. Det er vi som har det riktige utstyret, og det er vi som er de rette til å hjelpe lille uvitende deg. Dette budskapet utgjør et viktig poeng i reklamefilmen. Felleskjøpet er stedet du drar når du trenger hjelp... Kjøp tilgang for å lese mer

Reklameanalyse | "Bønder i byen" Felleskjøpet

[0]
Ingen brukeranmeldelser ennå.