Rapport fra friluftstur i Jotunheimen

Oppgaven er kvalitetssikret av redaksjonen på Studienett.no
  • Vgs - Studieforberedende Vg3
  • Friluftsliv 2
  • 5
  • 14
  • 2681
  • PDF

Egentreningsrapport: Rapport fra friluftstur i Jotunheimen

Rapport basert på en tur med faget Friluftsliv 2 til Jotunheimen. Oppgaven inneholder beskrivelse av forberedelser, gjennomføring av turen og evaluering av den.

Lærers kommentar

Bra loggføring og oppsett (bra helhetsinntrykk).

Innhold

Forberedelser/ Planlegging
Kjøreregler
Pakkeliste
Dag 1
Dag 2
Dag 3
Dag 4
Evaluering
Egenevaluering/Tilbakemeldingsskjema
Gruppeevaluering/Tilbakemeldingsskjema

Utdrag

Forberedelser/ Planlegging
Personlig
Mine personlige forberedelser før turen gikk ut på å finne ut av hva jeg skulle ha med av klær, mat, drikke og utstyr. Sjekke om det var ting jeg manglet, og i så fall anskaffe meg det før avreise. Når det gjelder pakkingen så gikk jeg etter værmeldingen for tidsperioden vi skulle være der, slik at jeg hvertfall hadde en indikasjon på hvordan det ville bli. Jeg prøve også å tenke på de andre turene vi har vært på fra før, og ta med meg de erfaringene jeg har fått via dem. Med tanke på mat og drikke så prøvde jeg å regne ut hvor mye jeg kom til å trenge på disse 4 dagene vi skulle være borte, sett bort ifra fellesmaten med gruppa. Drikke visste jeg kom til å gå greit pågrunn av at det var tilgang på vann 200m fra leirplassen. Jeg prøvde også å psyke meg opp mentalt til å gå opp galdhøpiggen, jeg visste det kom til å bli hardt.

Gruppa
Forberedelser vi gjorde internt i gruppa før turen gikk for det meste ut på å planlegge felles mat, og hvem som skulle kjøpe med hva. Vi avtalte hvilke dager vi skulle spise de forskjellige rettene. Vi fant også ut hvem som skulle være gruppeleder til de forskjellige dagene. Vi planla også hvem som skulle ha med hva av diverse utstyr, som førstehjelpsskrin, vedsekk etc... Kjøp tilgang for å lese mer

Rapport fra friluftstur i Jotunheimen

[0]
Ingen brukeranmeldelser ennå.