Positive og negative sider ved sosiale medier | Artikkel

Oppgaven er kvalitetssikret av redaksjonen på Studienett.no

Positive og negative sider ved sosiale medier | Artikkel

Her har du en artikkel som handler om sosiale medier. Artikkelen ser nærmere på hvordan sosiale medier påvirker oss i dag - og da særlig ungdommen. Videre drøftes positive og negative sider ved de sosiale mediene. I artikkelen stilles spørsmålet:

"Hva gjør egentlig sosiale medier med oss?"

Utdrag

Det er raskt å åpne, like, dele, sende og motta. Begrepet sosiale medier omfatter ekstremt mye og mange applikasjoner som er nettbaserte. Det er fritt og innholdet skapes for det meste av brukerne. Man har mulighet for å utrykke egne meninger, se hva som skjer på andre siden av jordkloden og dele innlegg fremmede har skrevet. Det lanseres stadig nye medieplattformer, mulighetene er uendelige og det opptar til slutt mye tid. Så hva gjør egentlig sosiale medier med oss?

Ettersom at samfunnet vårt i dag er slik at nesten alle har tilgang til Internett og enten telefon eller datamaskin, er sosiale medier en stor del av hverdagen. Folk i alle aldre har tilgang til å kommunisere med andre mennesker uten å være i nærheten til hverandre. Det er utrolig mange ulike applikasjoner og programmer man kan bruke, og det opptar til slutt mye tid om man bruker mange forskjellige plattformer på en gang... Kjøp tilgang for å lese mer

Positive og negative sider ved sosiale medier | Artikkel

[0]
Ingen brukeranmeldelser ennå.