Pizza-preferanser og vaner | Markedsundersøkelse

Oppgaven er kvalitetssikret av redaksjonen på Studienett.no

Pizza-preferanser og vaner | Markedsundersøkelse

Det her er en markedsundersøkelse i forbindelse med pizza-preferanser og vaner. Oppgaven som ble gitt var å undersøke hvem som bestiller pizza og hvor ofte, hvilken pizzakjede som er mest ettertraktet og hvorfor. Undersøkelsen ble utført ved å sende ut et spørreskjema, og oppgaven inneholder statistikk og analyser av resultatene. I oppgaven finner du spørreskjemaet samt fine diagrammer som illustrerer funnene.

Utdrag

Oppdrag
Vi har fått i oppdrag i å gjøre en markedsundersøkelse hvor vi skulle få svar på disse spørsmålene:
-Hvem bestiller pizza, og hvor ofte bestiller dem?
-Hvem pizzakjede/bedrift er mest ettertraktet?
-Hvorfor er denne mest ettertraktet?

Sammendrag
Vi lagde et spørreskjema og spurte personer både i byen og nett om å besvare noen kjappe spørsmål angående demmes preferanse ovenfor pizza, som f.eks. hvem pizza de liker best, hvor de helst vil bestille fra og hvorfor de bestiller fra demmes valgte pizzaresturante.Vi fikk godt over 60 besvarelser og fikk til å lage flere informasjonsrike diagrammer. Vi fant ut at Dominos og Pizzabakeren er mest ettertraktet på grunn av smak og at det er for det meste personer over 30 år som bestiller pizza oftest.
Metoden
Metoden vi brukte var å gjennomføre en spørreundersøkelse via google forms. Der spurte vi deltagerne 7 raske spørsmål om demmes forhold til pizza, og sendte informsjonen videre via google forms, som gjorde at vi kunne bearbeide og analysere statistikken.

Hoveddel
Spørreskjemaet:
Vi lagde et skjema som spurte enkelt individer om hvor de bestilte pizza og om hvor ofte de gjorde det... Kjøp tilgang for å lese mer

Pizza-preferanser og vaner | Markedsundersøkelse

[0]
Ingen brukeranmeldelser ennå.