Påvirker ditt liv på sosiale medier dine jobbmuligheter? | Sammendrag

Oppgaven er kvalitetssikret av redaksjonen på Studienett.no

Påvirker ditt liv på sosiale medier dine jobbmuligheter? | Sammendrag

Sammendrag om hvordan sosiale medier påvirker jobbmuligheter i framtiden. Sammendraget begrunner problemstillingen og inneholder også blant annet intervjuer ungdommer og arbeidsgivere.

Utdrag

Vi brukte lang tid på å finne ut en problemstilling, men etter en stund kom vi fram til en problemstilling for prosjektet. Det er en på gruppa som søker etter jobb, mens de andre allerede har jobb ved siden av skolen. Vi begynte å diskutere om våre liv og aktivitet på sosiale medier hadde vært avgjørende for at vi som har jobb hadde fått jobb. Problemstillingen vi kom fram til ble følgende: Kan de sporene man etterlater deg på sosiale medier ha en innvirkning på hvilke jobbmuligheter unge mennesker får i framtida?

Vi valgte å fokusere på ungdommer, fordi det er de som skal ut i arbeidslivet i framtida, og unge mennesker er også de mest aktive på sosiale medier. Ungdommene i dag har vokst opp med internett og har et helt annet forhold til sosiale medier enn det mange voksne har. Mye av sosialiseringen blant ungdommer foregår via sosiale medier som Facebook, Instagram og Twitter, og ungdommer deler mye av sitt personlige liv og innerste tanker gjennom disse mediene. Dette har endret hvordan man kommer i kontakt med andre personer, og har gjort det lettere og få vite personlige detaljer om ukjente personer... Kjøp tilgang for å lese mer

Påvirker ditt liv på sosiale medier dine jobbmuligheter? | Sammendrag

[0]
Ingen brukeranmeldelser ennå.