Øktplan for styrketrening av mage og rygg

Oppgaven er kvalitetssikret av redaksjonen på Studienett.no
  • Vgs - Studieforberedende Vg3
  • Kroppsøving
  • 5
  • 7
  • 850
  • PDF

Øktplan for styrketrening av mage og rygg

Øktplanen inneholder oppvarming, hoveddel og avslutning til styrketrening i mage og rygg i Kroppsøving. Oppgaven inneholder hvorfor vi har generell og spesifikk oppvarming og viser til bilder av øvelser som gjøres, og bilder vises også i hoveddel og avslutning og forklaringer på hvorfor vi gjør øvelsene.

Lærers kommentar

Flott plan dette her, Silje! Bra plan for timen(e). Intensiteten er også bra og 60% av 1rm kan brukes på slike typer øvelser som innvolverer vekter/apparater. Flotte øvelser, gode forklaringer/bilder og ryddig oppsett. Jobb litt mer med hvorfordelen på oppvarming og avslutning. Det du har skrevet er riktig, men kan være noe mer utfyllende. Ellers helt topp!

Innhold

Innledning
Oppvarming
- Generell oppvarming: Pyramidejogging
- Spesiell oppvarming: Balansere og rulle i båt
- Planken
Hoveddel
- Rygghev
- Én-arms-hantelroing
- Low-pulley-rows
Avslutning
- Tøying
- Ryggkrummer
- Ryggstrekkeren
- Nakke- og ryggstrekker

Utdrag

Starter første økt med å småjogge i et minutt(sone 1). Øker tempo til sone 2, hvor jeg jogger i 2 minutter. Øker tempo til sone 3 og løper i 3 minutter. Senker så tempo til sone 2 igjen og jogger i 2 minutter. Senker så fra sone 2 til sone 1, hvor jeg jogger i 1 minutt. Pause mellom hver økt i 20 sekunder. Denne serien gjør jeg en gang... Kjøp tilgang for å lese mer

Øktplan for styrketrening av mage og rygg

[0]
Ingen brukeranmeldelser ennå.