Medie- og informasjonskunnskap | tentamen vår 2015 VG2

Oppgaven er kvalitetssikret av redaksjonen på Studienett.no

Medie- og informasjonskunnskap | tentamen vår 2015 VG2

Oppgaven inneholder besvarelse av to oppgaver fra en tentamen i Medie- og informasjonskunnskap. Oppgavene omhandler medieprodukt og påvirkning, samt diskusjon om hvordan ytringsfriheten er en forutsetning for frie medier og demokrati.

Lærers kommentar

Veldig bra.

Elevens kommentar

Bruke noe få fag begreper til.

Utdrag

Vi er alle aktive brukere av mediene, og de fleste av oss utvikler medieprodukter hver dag. Vi lever nå i 2015, og mediene er en stor del av de fleste sin hverdag. De fleste av oss har en mobiltelefon, en tv, radio enten på kjøkkenet eller i bilen og vi leser aviser og bøker. Mediene er blitt en så stor del av hverdagen at vi nesten ikke legger merke til det lenger, for alt er bare blitt en vane. For bare 20-30 år siden kunne man bare ringe med en telefon, man satt seg ned med avisen og koste seg med en kopp kaffe, radioen ble satt stor pris på og tv så man kun på når det var barne tv eller nyheter. Nå går vi alle rundt med smart telefonene våres, tv står på som selskap for oss når vi steller oss om morgningene og kommer hjem fra skole og jobb. Avisen leser vi så vidt gjennom lenger, for nå kan vi sjekke alt på internett. Radioen står aldri på for nå har vi fått radio og musikk på telefon og pc som vi kobler opp til høyttalere eller tar på oss hodetelefoner. Ting har forandret seg... Kjøp tilgang for å lese mer

Medie- og informasjonskunnskap | tentamen vår 2015 VG2

[1]
Brukernes anmeldelser
  • 28.04.2016
    Skrevet av Elev på Vg3
    En del skrivefeil og lange setninger som gjorde det vanskelig å forstå. Innholdet er ok, men har litt for mye personlige meninger.

Brukere som har lastet ned Medie- og informasjonskunnskap | tentamen vår 2015 VG2, har også lastet ned