Forretningsplan for Bygården i Fredrikstad

Oppgaven er kvalitetssikret av redaksjonen på Studienett.no

Forretningsplan for Bygården i Fredrikstad

Oppgave i entrepenørskap og bedriftsutvikling, med oppgaveteksten: Du skal sørge for verdiskapning gjennom fornyelse og vekst av bygården i Fredrikstad. Lag en forretningsplan som inneholder forretningsidé, markedsvurdering, markedsplan, selskapsform, lokaler og utstyr, kapitalbehov, finansiering, økonomiplan, bemanningsplan og realiseringsplan.

Lærers kommentar

Bra, men realiseringsplanen burde inneholde datoer for når ting skal bli gjort.

Innhold

Sammendrag
Forretningsidé
Markedsvurdering
Markedsplan
Selskapsform
Lokaler og utstyr
Kapitalbehovet og finansiering
Økonomiplan
Bemanningsplan
Realiseringsplan

Utdrag

SAMMENDRAG

Jeg vil starte en økologisk frisør- og hudpleiesalong som bruker og selger produkter med naturlige ingredienser som ikke kan virke skadelig for verken kunde, frisør/hudpleier eller miljø. Markedet for slike frisør- og hudpleiesalonger er i stor vekst, men fortsatt er det ingen i Østfold.

Det er altså stort behov for dette. Jeg skal satse mest på frisørsalong og vil ha 4 frisører og en hudpleier, som skal være dyktige og serviceinnstilte. I forhold til konkurrentene har jeg bedre produkter med store fordeler. Det finnes allerede økologisk hudpleier i Fredrikstad, men fordelen med min vil være at det er frisør og hudpleier på samme sted, slik at kundene kan få en komplett skjønnhetspleie. ... Kjøp tilgang for å lese mer

Forretningsplan for Bygården i Fredrikstad

[0]
Ingen brukeranmeldelser ennå.