Fagartikkel om FrP

Oppgaven er kvalitetssikret av redaksjonen på Studienett.no

Fagartikkel om FrP

Denne oppgaven er en sammenhengende fagartikkel om Fremskrittspartiet. I artikkelen blir Fremskrittspartiet plassert ut ifra grunnleggende skillelinjer i norsk politikk. I tillegg forklares partiets velgeroppslutning (økning og nedgang), samt en drøfting av deres inntreden i regjering i 2013 og om de fremdeles kommer til å ha innflytelse i det norske samfunn etter den nåværende regjeringsperioden.

Politikk-tentamen. Dette er oppgaven: Du skal skrive en sammenhengende fagartikkel om Fremskrittspartiet. I artikkelen skal du ha med følgende punkter:
‐ Plasser Fremskrittspartiet ut fra viktige konfliktlinjer (grunnleggende skillelinjer) i norsk politikk.
‐ Forklar at Fremskrittspartiets velgeroppslutning har økt kraftig over tid, for så å gå drastisk ned det siste året.
‐ Drøft om Fremskrittspartiets inntreden i regjering i 2013 har vært godt eller dårlig for partiet. Drøft også om Fremskrittspartiet fortsatt kommer til å ha innflytelse i det norske samfunn etter regjeringserfaringen.

Lærers kommentar

"Du har skrevet en meget god og reflektert oppgave på alle fronter."

Utdrag

Det vil være umulig med enighet blant Norges innbyggere om hva norsk kultur er. Og selv om jeg er født og oppvokst i Norge og går på skole her så måtte jeg tenke litt for å finne ut hva jeg mener er «norsk kultur». Men det er allikevel noe innbyggerne i Norge har tilfelles og som jeg mener er viktige for å forstå kulturen vår.
Først og fremst har vi et språkfellesskap i Norge. De fleste kan snakke og skrive norsk her, og på denne måten kan vi kommunisere med hverandre. Språket vårt, med de ulike dialektene vil jeg si er en viktig del av den norske kulturen... Kjøp tilgang for å lese mer

Fagartikkel om FrP

[2]
Brukernes anmeldelser
  • 14.01.2016
    Skrevet av Elev på Vg3
    Veldig bra tekst, passer perfekt til heldagen min
  • 01.06.2016
    jgjyvhfhfgchgfxgfdfjh uyfvjhgv