Essay om lek i barnehagen

Oppgaven er kvalitetssikret av redaksjonen på Studienett.no
  • Høgskole og universitet 1. år
  • Annet
  • 4
  • 10
  • 3980
  • PDF

Essay om lek i barnehagen

Oppgaven begir seg ut på den lange og vide søken etter hemmeligheten bak barnets lek i barnehagen. Essayet er dyptgående og viser til flere gode kilder.

Merk at dette er et mappebidrag, et annet ord for eksamen i barnehagelærerutdanningen og en del av bacheloroppgaven som skal skrives i 3 tredjeåret året på universitetsnivå.

Lærers kommentar

Den ble godkjent med en C. Ingen kommentar.

Elevens kommentar

Oppgaven tar for seg veldig godt selve begrepet med lek, men kan være litt mer artikulert i selve uttrykkene og hva dette har for videre betydning i senere liv og levnet.

Innhold

Innledning
Min lek
Barnas lek
Vi leker i fellesskap
Avslutning
Referanseliste

Utdrag

Det var sommer og vi gikk i fjerde klasse. Vi var på tur i bymarka. Jeg husker ikke om det var noe tema for denne utflukten, om vi skulle se på dyr og planter eller om det rett og slett var for turen i seg selv. Men det jeg virkelig husker var det gode været og det gode humøret vi hadde av fornemmelsen for en kommende ferie. Det var en herlig stemning. Vi hadde kommet fra dit vi dro og var på vei hjem, sammen. Det var alltid god stemning på vei tilbake fra slike turer fordi vi kunne gå rett hjem, siden vi alle bodde i nærheten av marka. Man var ikke nødt til å gå til skolen først for så å gå hjem igjen. Dette var ikke bare en betegnelse på tiltro fra lærerne til oss, men det ga også en frihetsfølelse... Kjøp tilgang for å lese mer

Essay om lek i barnehagen

[0]
Ingen brukeranmeldelser ennå.