Trykkrevolusjonen og Internettrevolusjonen

Oppgaven er kvalitetssikret av redaksjonen på Studienett.no

Trykkrevolusjonen og Internettrevolusjonen

Denne oppgaven forteller om likheter med internettrevolusjonen og trykkrevolusjonen, og forklarer hvordan de ulike har endret samfunnet i forhold til blant annet offentlighet, ytringsfrihet og globalisering.

Media 2

Utdrag

Når vi kommer til trykkrevolusjonen og internettrevolusjonen er det flere stikkord vi må huske på. Det er Offentlighet, ytringsfrihet, Globaliserting, bakgrunnsvariabel og informasjonskløfter og konvergens. Trykkrevolusjonen og internettrevolusjonen har en forbindelse.

Ytringsfrihet og offentlighet går veldig sammen. Offentlig er noe som er tilgjengelig for alle. I dag på internett, det er et offentlig sted. Alle har tilgang til det, på bekostning at de må ha en data. Innenfor denne offentlige internettet ar man en grad av frihet til å si hva man vil, dette gjelder egentlig for alt media, ytringsfrihet. Ytringsfrihet betyr at man har lov til å si hva man mener. Men kan man si absolutt det man ønsker? Nei, selvfølgelig ikke. Det fins visse rammer. Man skal ikke krenge ned på noen, som rasisme, eller nedvergende på andre. Ytringsfriheten når trykkrevolusjonen kom, var en viktig del. Man kunne ikke bare trykke på hva man ville. i... Kjøp tilgang for å lese mer

Trykkrevolusjonen og Internettrevolusjonen

[1]
Brukernes anmeldelser
  • 26.10.2011
    Skrevet av Elev på Vg2
    dette var veldig bra skrevet. håper bare at jeg ikke blir tatt

Brukere som har lastet ned Trykkrevolusjonen og Internettrevolusjonen, har også lastet ned