Mine Medier

Oppgaven er kvalitetssikret av redaksjonen på Studienett.no

Mine Medier

Oppgaven handler om medier, og hvor påvirket man blir av det.

Utdrag

Jeg ser veldig mye på tv, altså indiske serier. Noen ganger leser jeg avis også, som Drammens Tidene eller VG. Ser også på en del filmer som er fra Bollywood, Hollywood og så klart norske filmer. Når det gjelder internett er det en stor del av hverdagen min, bruker det hele tiden. Hjemme og på skolen, får ofte bruk for internett når det gjelder innleveringer eller prosjekter på skolen. Uten om skolen bruker jeg internett når jeg sitter på msn og chatter med venner og det er en del av internett. Bøker leser jeg litt mye av, jeg har ikke faste forfattere, men leser litt av hvert. Jeg bruker også mobiltelefon og hustelefon for å kommunisere med andre.

Massemedier er informasjon som blir produsert som f. eks Avis det er trykte medier. Vi får kunnskap i form av fakta om hva som hender rundt i verden og landet vårt. Massemedier er det som er egent til å bre en beskjed til andre, det kaller vi medium. Det kan være telefon, pc, avis, tv, ukeblad, radio, brev eller lignende. Alt dette er noe vi bruker for å få kommunikasjonsprosessen til å gå, dvs. at vi bruker disse mediene til å snakke og dele ting med andre.

De mediene jeg bruker er både gamle medier og nye medier, det jeg mener med gamle og nye medier er. Gamle medier er som avis, bøker, ukeblad, radio og brev, mens nye medier er tv, pc og telefon. Mediene jeg bruker er som sagt avis, bøker, tv, pc og telefon. Jeg bruker alle disse mediene til å kommunisere med andre og verden, for å ha informasjon om hva som... Kjøp tilgang for å lese mer

Mine Medier

[3]
Brukernes anmeldelser
 • 10.04.2013
  Skrevet av Elev på Vg2
  Meget bra innhold! Strukturert og kunnskapsrik tekst.
 • 07.05.2012
  Skrevet av Elev på Vg3
  helt fantastisk!!!!!!
 • 18.04.2012
  Skrevet av Elev på Vg3
  Veldig, veldig bra...