Jordskjelvet i Japan 2011 - media oppgave

Oppgaven er kvalitetssikret av redaksjonen på Studienett.no
 • Vgs - Studiespesialisering Vg1
 • Naturfag
 • 5
 • 6
 • 1875
 • PDF

Jordskjelvet i Japan 2011 - media oppgave

Oppgaven er et sammendrag om jordskjelvet i Japan 2011. Oppgaven ble skrevet i en periode på 3 måner, der vi skulle samle forskjellige informasjon fra medier som, vg, nrk, dagbladet og flere andre medier.

Oppgaven hører til en naturfag bok som heter: Nexus naturfag VG1

Lærers kommentar

En veldig bra oppgave, her har du jobbet virkelig godt. :)

Elevens kommentar

Det er veldig mye bra her, det som kan gjøres bedre er nok og skrive litt mer på drøfting biten, men ellers skulle dette gi deg en bra karakter! :)

Innhold

Naturkatastrofe rammer Japan Project MEDIA
Hvordan fungerer nedsmelting?
Drøfting, min tanker rundt naturkatastrofen:
Kilder:

Utdrag

Jeg startet med og jobbe med Media oppgaven før jul, det første jeg gjorde var og finne ut av hva jeg skulle skrive om. Og etter litt tids tenking kom jeg opp med en ide at jeg skulle skrive om den forferdelige naturkatastrofen som rammet Japan i begynnelsen av mars 2011, jeg valgte det temaet fordi jeg synnes det virket spennende og jeg ville lære litt mer om hva som egentlig skjedde, samtidig passet det veldig bra ettersom dette er en naturfag oppgave.

Det første jeg begynte med var og leite litt i nett avisene VG, BBC, NRK, TV2 og flere andre. Jeg tok også meg en tur ned til biblioteket der jeg samlet inn gamle avis utklipp fra hendelsen, de ca. 6 sidene jeg samlet inn var faktisk veldig nyttige for min utredning av hendelsen.

De forskjellige avis utklippene var fra blant annet fra Dagbladets utklipp fra 13.3.11, VGs utklipp fra 12.3.11 og Aftenpostens utklipp fra 12.3.11. Jeg startet å samle det meste av informasjonen den 9.12.11. Dagen jeg var på biblioteket var den 15.12.11 Jeg har også reist tilbake i tid i tenke boksen, der har jeg leitet i harddisken min for å se tilbake på nyhets sendingene jeg så får snart et år siden. All den andre researchen gjorde jeg på flere løpende datoer etter dette... Kjøp tilgang for å lese mer

Jordskjelvet i Japan 2011 - media oppgave

[2]
Brukernes anmeldelser
 • 05.05.2013
  Skrevet av Elev på Vg2
  bra mye!!!!!!!!!!!!!!11
 • 05.10.2012
  Skrevet av Elev i 10. klasse
  Denne var ikke no bra