Individ og samfunn

Oppgaven er kvalitetssikret av redaksjonen på Studienett.no
  • Vgs - Studiespesialisering Vg1
  • Samfunnsfag
  • 6
  • 9
  • 2421
  • PDF

Individ og samfunn

Definerer makt og globalisering.

Men den overordnete problemstillingen er "Vi lever i en verden av ulikheter. Hva er bakgrunnene for at det er så store forskjeller mellom fattig og rik? Drøft ulike muligheter man har i verden for å redusere fattigdom."

Utdrag

Egenvurdering:
Jeg føler at jeg har forklart godt, gitt mange eksempler og reflektert på et høyt nivå. Jeg føler jeg har sett de faglige sammenhengene. Jeg har drøftet, diskutert og vurdert hvordan de forskjellige hjelpeprosjektene har fungert.
Jeg valgte å ta en studiedag, slik at jeg fikk satt meg veldig godt inn i temaet. Dette gjorde at skrivingen ble mye mer flytende.
Jeg har lært utrolig mye igjennom denne oppgaven, og jeg har stoff til å skrive minst 10 sider til. Det har vært en morsom og spennende oppgave.
Jeg satser på å få en sekser i samfunnsfag, noe som gjør at jeg har jobbet utrolige med denne oppgaven, og jeg mener selv at jeg fortjener en 6er på denne oppgaven.
Kilder: Jeg har ikke brukt så mange kilder, jeg har for det meste brukt de to bøkene ”One World” og ”How To Save A Life”. Noe som har hjulpet meg masse, siden disse bøkene passet perfekt til oppgaven min. Det var derfor jeg valgte å skrive kildene på slutten, siden jeg har brukt den samme nesten over hele oppgaven... Kjøp tilgang for å lese mer

Individ og samfunn

[0]
Ingen brukeranmeldelser ennå.