Hjemmedag - Mat & Helse

Oppgaven er kvalitetssikret av redaksjonen på Studienett.no
  • Ungdomsskolen 9. klasse
  • Mat og helse
  • Godkjent
  • 5
  • 754
  • PDF

Hjemmedag - Mat & Helse

Oppgaven inneholder en innlevering av en rapport av en hjemmedag i Mat & Helse. Rapporten inneholder en beskrivelse og planlegging av 3 retters middag samt utførelse, handleliste og oppskrifter.

Utdrag

Jeg skal ha en hjemme dag i Mat & Helse. Jeg har tenkt til å lage en 3 retters middag, og den blir som følger. Forrett skal bestå av ” Spesial salat”, hovedretten blir kylling filet med fløtesaus, poteter og grønnsaker, og til dessert skal jeg servere kaffe og kanelboller.

Forrett:
Spesial salaten er en salat som jeg har laget oppskriften til. Den er som mange andre salater men har en litt variert blanding av både grønnsaker, ris og pasta. Ingrediensene for å lage en Marcus spesial salat ser du lengere ned på handle listen min... Kjøp tilgang for å lese mer

Hjemmedag - Mat & Helse

[3]
Brukernes anmeldelser
  • 25.01.2015
    Skrevet av Elev på Vg3
    ikke mye til hjelp. kunne vært mer utfyllende
  • 02.06.2012
    Skrevet av Elev i 9. klasse
    Ikke noeoverveldende bra, men helt grei!
  • 15.05.2013
    Skrevet av Elev i 9. klasse
    dette var en fin side