Fremtidens forfattere

Oppgaven er kvalitetssikret av redaksjonen på Studienett.no

Artikkel: Fremtidens forfattere

En artikkel om store bloggere i Norge. Litt om kritikken de har fått osv.

Utdrag

Hvorfor er blogging så populært? Hva gjør at norske ungdommer vil dele hverdagen sin med hundrevis av andre og hva er hemmeligheten bak det store lesertallet?

Flere og flere norske ungdom har begynt å dele hverdagen sin på nett, ved hjelp av blogging. Det er gratis, enkelt og spennende. Men hvordan har dette blitt så populært?
”Bloggen er livet mitt!”

Ida Wulff (19)
Det finnes mange store bloggere i Norge, noen som kun lever på inntektene fra bloggen. Det finnes de som skriver i bloggen at de ønsker seg den rosa kjolen de postet på bloggen en dag, og neste dag ligger den i postkassa. Ida Wulff (19) er en av de mange ”rosabloggerne”. Hverdagen hennes består av cafébesøk, shopping og sminke. Hun ligger på førsteplass over de mest populære bloggene i landet og har rundt 8000 unike lesere hver dag!

Wulff har blogget i godt over to år, men hverdagen hennes er ikke kun fylt med shopping og champagne. I et intervju med dn.no forteller hun at hverdagen også består av frekke kommentarer fra leserne. ” – De slenger kommentarer som «stell deg på badevekta». Det er mest synd på dem egentlig, sier hun.” Hun tilstår... Kjøp tilgang for å lese mer

Fremtidens forfattere

[1]
Brukernes anmeldelser
  • 25.05.2011
    Veldig bra artikkel! den kommer til å komme til hjelp :)