Forretningsplan til ungdomsbedrift Easy Egg

Oppgaven er kvalitetssikret av redaksjonen på Studienett.no
  • Vgs - Studieforberedende Vg2
  • Markedsføring og ledelse 1
  • 6
  • 12
  • 1959
  • PDF

Forretningsplan til ungdomsbedrift Easy Egg

Forretningsplanen til ungdsombedriften Easy Egg UB med beskrivelse av idé, markedsplan og ønsker for bedriften.

Lærers kommentar

Flott oppsett med en stil som er i samsvar med produktets farger. Rød tråd gjennom hele planen, og relevant innhold. Diagrammer og smarte figurer som er brukt i forretningsplanen, gjør den mer spennende.

Innhold

- forretningside
- organisasjonskart
- markedsvurdering
- markedsplan
- Økonomi
- fremtidsplan og ønskede resultater
- bedriftsinformasjon
- vedlegg: markedsundersøkelse

Utdrag

Produkt
Produktet vårt, Easy Egg, er en eggekoker som brukes i mikrobølgeovnen. Ved å bruke Easy Egg kan man få et perfekt kokt egg på tre minutter. Dette vil gjøre at du sparer tid samtidig som du får en bedre start på dagen. Med Easy Egg trenger du kun å stikke hull i egget, fylle Easy Egg med litt vann og sette det i mikrobølgeovnen. Et enda større pluss ved Easy Egg er at du ikke trenger å vaske beholderen, men kun skylle den med vann. Dette gjør at Easy Egg er mer miljøvennlig. Med slagordet “Stress less, but still impress” understreker vi at produktet Easy Egg gir deg muligheten til en god og rask frokost, som gjør at hverdagen blir mindre stressende og energifylt.

Produksjon
Produktet er allerede i salg i enkelte butikker i Norge og på internett, og planen vår er derfor å kjøpe opp fra de som orginalt produserer det. Vi prøver å få til en avtale med den nordiske distrubutøren, og vi håper at vi kan få kjøpt det opp noe billigere. På denne måten slipper vi produksjonskostnader, men vi må allikevel betale frakt og det det ferdige produktet koster.

Visjon
Vi ønsker med vårt produkt å gi våre muligheten til en næringsrik frokost på kort tid. Det skal ikke være noe privilegium å ha tid til en god frokost. Vi mener et godt måltid er noe alle skal ha muligheten til, både de som går på skole og de som er på jobb. Det er her Easy Egg... Kjøp tilgang for å lese mer

Forretningsplan til ungdomsbedrift Easy Egg

[1]
Brukernes anmeldelser
  • 04.03.2016
    okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk