Forretningsplan for That's Corny UB

Oppgaven er kvalitetssikret av redaksjonen på Studienett.no

Forretningsplan for That's Corny UB

Dette er en forretningsplan som skal skrives for ungdomsbedrifter i entreprenørskap 1.

Idé:
"Forretningsideen vår er å lage kule klær med morsomme bilder og fengende sitater.
I That´s corny UB ser vi for oss at kundene er barn og ungdom i alderen 12 til 16 år. Dette er et veldig stort spekter, men markedsundersøkelsene vi har hatt viser at både gutter og jenter i disse alderne er interessert i å kjøpe produktet våres."

Innhold

Forretningsidé s. 2
Produkt s. 3
Markedsplan s. 4-6
Handlingsplan s. 7
Lokaler og plass s. 7
Organisering og arbeidsfordeling s. 8
Økonomi s. 8-10
Oppsummering s. 10
Sammendrag s. 11
Underskrift s. 11

Utdrag

Produkt

Da vi hadde idé myldring på skolen, kom vi frem til mange gode ideer, men ikke alle lot seg gjennomføre like lett, noe som gjorde at dette var ideen vi endte opp med.

Det som er kult med våre produkter er logoen vår. Logoen vår er en mais med et ansikt, noe som egentlig er ganske merkelig. Nå til dags er merkelige ting egentlig ganske kult. Ungdomsbedriftens navn er That´s Corny UB. Navnet våres valgte vi fordi at ordet ”corny” betyr merkelig, rart og teit osv. Og dette er noe klærne vi designer, bygger på. Ordet ”corn” er det engelske ordet for mais, og derfor er logoen vår ganske tilpasset til bedrifts navn, samtidig som det gir navnet vårt en dobbel betydning.

Vi har leitet og samler inn priser og informasjon fra forskjellige trykkerier og håper på en avtale snart. Trykkeriet vi skal bruke har ingen oppstartspris, og prisen på en t-skjorte med trykk koster 75kr om vi bestiller en pakke på 10 t-skjorter (Dette er en spesial pris for ungdomsbedrifter). Prisen vi skal å ha på en t-skjorte ved salg er 200kr. På hettegensere skal prisen være 350kr. Prisene varierer på hvor mange vi bestiller av en modell, hvor mange farger, hvor mange trykk og hvilken modell vi bestiller. Under kommer forslag til motiv og farger. Alle modeller bærer vår logo. Pyjamasene våre skal ha logoen vår i juleversjonen, nemlig en... Kjøp tilgang for å lese mer

Forretningsplan for That's Corny UB

[6]
Brukernes anmeldelser
 • 08.11.2011
  Skrevet av Elev på Vg3
  Takk for en fantastisk forretningsplan. Ga oss virkelig en større sjanse.
 • 03.11.2014
  Fin besvarelse! Ble lettere for meg etter å ha lest denne!
 • 29.09.2013
  Likte denne veldig godt
 • 30.08.2012
  Skrevet av Elev på Vg3
  hjalp meg veldig mye.

Brukere som har lastet ned Forretningsplan for That's Corny UB, har også lastet ned