Egentreningsrapport for knebøy

Oppgaven er kvalitetssikret av redaksjonen på Studienett.no
  • Vgs - Studieforberedende Vg3
  • Kroppsøving
  • 5
  • 19
  • 4016
  • PDF

Egentreningsrapport for knebøy

Egentreningsrapport for knebøy. Egentreningsrapporten strekker seg over fire økter som hver for seg er presentert i form av øktplaner. I tillegg inkluderer rapporten treningslogger og en avsluttende rapport som blant annet tar for seg hvordan fysisk aktivitet påvirker helsen, treningsprinsipper, begrunnelse for treningsformen, måloppnåelse og fremgang.

Lærers kommentar

Ekstremt god utførelse og besvarelse.

Innhold

Periodeplan
Øktplaner
Logger
Avsluttende rapport

Utdrag

Mål for perioden: Forbedre ferdighetene mine i styrke på hovedsakelig lår og mage. Variere i øvelser og finne ut hvilke jeg synes er mest effektive. Nå målene jeg setter meg for hver økt. Bli bedre på beskrivelses delen på øktplanene fra forrige egentreningsperiode.

Mål for timen: Jobbe effektivt hele timen og gjøre mitt beste på alle øvelsene for et best mulig resultat. Uforske litt med antall rep på forskjellige øvelser slik at det kan forbedres til neste time, når det gjelder full utnytting av den tiden vi har til rådighet.

---

Idrett / aktivitet: Styrke
Mål for perioden: Forbedre ferdighetene mine i styrke på hovedsakelig lår. Løfte 80 kg i knebøy ved slutten av perioden. Nå målene jeg setter meg for hver økt. Bli bedre på beskrivelses delene på øktplanene i forhold til forrige egentreningsperiode. Prøve ut å ha færre antall repetisjoner og heller gjøre de tyngre. F. eks stå i planken med bare en arm/ett ben i gulvet som gjør det tyngre enn å stå med begge bena og armene i kontakt med gulvet. Jeg skal derfor kutte ned på antallet og heller ta færre antall på øvelsene. Gjerne flere serier, men heller korte økter med færre repetisjoner som gir større utslag når jeg ønsker å bygge muskler i de store muskelgruppene.

Mål for timen: Jobbe effektivt hele timen og gjøre mitt beste på alle øvelsene for et best mulig resultat slik at jeg kan presse meg de neste ukene og forhåpentligvis se forbedring den siste økta da vi skal teste forbedring. Utforske litt med antall rep på forskjellige øvelser slik at det kan forbedres til neste gang, når det gjelder full utnytting av den tiden vi har til rådighet... Kjøp tilgang for å lese mer

Egentreningsrapport for knebøy

[0]
Ingen brukeranmeldelser ennå.