Annonce fra Gjensidige NOR Reklameanalyse

Oppgaven er kvalitetssikret av redaksjonen på Studienett.no

Annonce fra Gjensidige NOR Reklameanalyse

I reklamen som jeg skal analysere er avsenderen Gjensidige NOR. Annonsen er trykt i bladet Kvinner og Klær i nr. 41 i 2002. Gjensidige NOR er de som ønsker å formidle noe. Det som formidles igjennom deres reklame er personforsikring. Dette formidles igjennom en annonse.

Fikk 5+

Lærers kommentar:
Bra innledning. Du kan være enda mer spesifikk i forhold til hvordan du vil gå fram. Fin at prosessmod. er flettet inn i teksten. Målgruppe: Kan den ha stått på trykk andre steder også? I konklusjonen bør du sammenfatte det du har kommet fram til. Beskrivelse: x Bra Utredning: x Veldig mye bra her. Det du skriver om det fiktive sykehusapparatet er veldig bra. Hva mer kan man si om boligen? Er de vanlige folk? Du har beskrevet noen fargekonnotasjoner, og det er bra. Tolkning x Generelt en veldig god tolkning. Blikkfang – bra. Fiktiv – bra. Fantastisk at du trekker inn kjønnsroller her. Hva mer konnoterer kvinneskikkelsen? Kunne du sagt noe om forholdet mellom teksttypene? Hva hadde fotografiet formidlet uten strektegningen? Vurdering: x Litt kort, men høyst relevant det som står.

Annonce fra Gjensidige NOR Reklameanalyse

[3]
Brukernes anmeldelser
 • 11.02.2012
  Skrevet av Elev på Vg3
  Bra og enkel analyse av reklamen!
 • 12.06.2011
  God prøve... tar for seg mange viktige momenter
 • 09.10.2011
  Skrevet av Elev på Vg2
  dette var en grundig skrevet og bra analyse. selvom analysen jeg trengte hjelp til var en reklamefilm, så var denne til storhjelp!