Analyse av partibrosjyre til Venstre

Oppgaven er kvalitetssikret av redaksjonen på Studienett.no

Sakprosaanalyse: Analyse av partibrosjyre til Venstre

Inneholder en analyse av det politiske partiet Venstres partibrosjyre.

Utdrag

I denne partibrosjyren er det partiet Venstre som prøver å få fram budskapet sitt om at de vil ha Erlend Horn, som er 2.kandidat, inn i bystyret i Bergen. Erlend Horn er en lokal, ung politiker som mange i Bergen kjenner til. Denne brosjyren er en del av kampanjen HORN2011. jeg skal analysere og drøfte rundt oppsett og forskjellige bilder og virkemidler brukt her.

Teksten som skal analyseres, er en brosjyre for partiet Venstre som ble delt ut før valget i 2011. Formålet med brosjyren er at folk skal stemme venstre ved valget, men også stemme på Erlend Horn, 2.kandidaten deres, inn i bystyret for å representere folket. Kampanjen er også på internettsidenwww.horn2011.no og facebook.com/horn2011.

Brosjyren inneholder mye fargen grønn, som er partiets farge, det er et kvadratisk mellomstort format og det står bilde(er) og tekst på fire sider. På forsiden er det et stort bilde av kandidaten Erlend Horn som står ute med mange hus og litt grønn skog i bakgrunnen. Han står med armene i kryss og med sort skinnjakke og en grønn t-skjorte. Hån står stødig med blikket festet godt inn i kamera. Nederst på forsiden er det noen fjellaktige eller bølgeaktige animerte... Kjøp tilgang for å lese mer

Analyse av partibrosjyre til Venstre

[0]
Ingen brukeranmeldelser ennå.